Invitasjon – Sommerutstilling – Jølstramuseet.
Om du tar turen innom vakre Jølster i sommer, er du hjertelig velkommen til Sommerutstillingen på Jølstramuseet ved Vassenden.
Jeg er så heldig å bli valgt til å bli hovedutstiller i år, og stiller med 28 bilder. Medutstillere er bl.a. Elling Reitan.
Jeg tar meg turen oppover for å få med meg åpningen, og gleder meg til å treffe de andre medutstillere. Og ikke minst for å få oppleve det vakre stedet i noe av Norges vakreste natur.

Åpning den 17. juni kl. 12.00. Utstillingen vil henge ut sommeren til midten av september.

Link til Jølstramuseet

VELKOMMEN

Mer om utstillingen:

Kunstformidler og ordkunstneren Fridtjov Urdal vil også i år åpne sommerens salgsutstilling i Jølstramuseet. I tillegg vil multikunstneren Elling Reitan spille gitar og synge Bob Dylan. Jølstramuseet sin nye sommerutstilling domineres av digitale bilder av Liz Ravn, men vi har også nye malerier av våre trofaste utstillere som Roy Andreas Dahl, Tor Olav Foss, Frøydis Aarset, og ikke minst nye bilder av Elling Reitan og datteren Oda Victoria samt sønnen Oscar som er spesielt opptatt av pop art. Dere får også et gjensyn med Inger Hoff og hennes vakre akvareller, og igjen vil dere oppleve humoristiske tegninger av Oddvar Torsheim, samt flere malerier av vår kreative lokale kunstner Astrid Wittersø. Roald Tellnes er tilbake med grafiske trykk, og også i år har vi fått et vakkert billedteppe av Brit H Fuglevaag, en av landets beste tekstilkunstnere. Vi gleder oss til å vise dere vår nye salgsutstilling, og håper dere setter av tid til en kunstopplevelse og kanskje en hyggelig prat over en matbit i kunstkafeen.

Omvisning i museumsstovene kr 70,- / kr 35,-

I perioden 17/6 – 20/8 er utstillingen åpen tirsdag – fredag kl 14 – 19/lørdag og søndag kl 12 – 1700. Mandager stengt. 
I perioden 22/8 – 10/9 er åpningstider kl 15 – 19. Mandager og lørdager stengt.

Sommerutstillingen i Galleriet / Norsk Fiskesenter i Jølstramuseet

Anna Marie og Eivind, tel 909 29 226 / 911 39 552

Kunstkaféen er åpen for matservering også på åpningsdagen.