Om min kunst og grafikk, og det ferdige bildet.

Bildene av kunsten presentert på websiden kan ikke gjengi kvaliteten
på det originale trykket til 100%.
Du vil nok bli positivt overrasket over kvaliteten, både når det gjelder detaljene,
de friske fargene og kvaliteten på papiret.

 
Hva kundene sier om kunsten:
 • «Kjøpte bildet «The Urban Family» som var bokstavelig talt som skapt for oss! Har fått så mange komplimanger for det! Rammemakeren min var også imponert. Kjempefornøyd!»
  Nina Sørlie

 • «Jeg har egentlig veggene fulle av bilder, men da jeg fikk se bildet «Mindfulness», var jeg solgt! Så fantastisk spesiellt og vakkert!  Og jeg fant et godt sted for henne…;-) «
  Viviann O.

 • «Wow! Da jeg så “Marilyn” på utstillingen, så måtte jeg bare ha det. Det som hang der var allerede solgt, men heldigvis gikk det å få bestillt et eksemplar til etterlevering. Bildet gjorde seg ennå bedre hjemme! Kjempefornøyd! Tusen takk! »  Mona Sander

   

 • ”Bildene dine fikk meg i riktig godt humør. Det er en god stund siden jeg ble så glad av en kunstutstilling. Og min favoritt nr.1 må bli «Livsløpshuset».»
  Hans Olav Toft

 • «Jeg bare måtte ha «Astrologen». Spennende og vakkert bilde! Nydelige farger og litt mystisk og festlig uttrykk med alle symbolene. Det er fler jeg skulle ville eie av Liz’ kunst, bl.a. «Blended by the Light» og «Moonrites». Må bare få ryddet plass først… »  Liv-K Linnerud

 • «Vi besøkte en av Liz Ravns utstillinger, og ble betatt av «Splattergirls» og «Kongen på Haugen» som vi kjøpte for å live opp kjøkkenveggen.  Herlige farger med en god posjon humor. Veldig fornøyd!»
  Torunn Hansen

 • «Hei Liz! Vi var på galleri Havstad i dag, og der hang Lennon og Marilyn ved siden av hverandre. Det gjør de fortsatt, men nå hjemme hos oss i Drøbak. Utrolig stilige!!! Måtte bare ha dem!!! Hilsen Britt Marit og Bård»

Om min kunst og det ferdige bildet

Det meste av min kunst og grafikk er en mix av tegning og maling. Jeg kan også lage collage av skrift og utklipp, og med innslag av detaljer fra foto. Jeg kan begynne på lerret eller papir, men i den senere tid tegner og maler jeg mer og mer rent digitalt. Da maler jeg med pixler;
En penn som fungerer som pensler og blyant på grafisk tegnebrett, (noe helsen er glad for da det er helt uten allergifremkallende damp og kjemikalier.)

Når du bestiller et av mine bilder, blir det trykket som digital grafikk Digigraphie, også kalt DGA teknikk, med lysekte og vannbasert 12 fargers system. For beste fargestyring og kvalitetskontroll, trykker jeg alle mine bilder selv. På høyeste kvalitets akvarellpapir av 100 % bomull, Hahnemühle.  Hahnemühle er det beste kunstpapiret på markedet. Papiret har en herlig og dyp tekstur. Denne trykketeknikken sammen med den type papir, gjengir kunsten optimalt, og er unik med tanke på holdbarhet av fargestyrke og friskhet som er satt til drøye 200 år, sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder.
Originalene er altså originalgrafikk i store filer, og ikke reproduksjoner.
Grafikken blir kun trykket i et begrenset opplag, nummerert og med min signatur under bildet.

Bildene leveres uinnrammet, så du selv har valget av ramme som passer din egen smak. All grafikk har minst 3 – 5 cm kant rundt motivet for en smidig innramming. Ta kontakt med din lokale rammemaker.

Viktig: Foretrekker du ferdigramme, så forsikre deg om at passepartout og bakplate er syrefrie. Det hjelper lite om trykket er av høyeste kvalitet, om det ikke tas hensyn til dette.  Det forsikrer at du bevarer kunsten på beste måte, at fargene beholder sin friskhet, og uten at arket og passepartoutet gulner over tid.

Å ta ekstra vare på din kunst vil sikre mange års glede fremover.

Bor du et sted på strekningen Oslo – Halden kan jeg være behjelpelig med innramming, pluss fri frakt ved bestilling av min. 2 bilder.

TA KONTAKT

mellomledd

Litt mer om DGA: Digital Graphic Art

DGA teknikk; Digital Graphic Art er nå akseptert som trykkemetode selv i dette litt trege lille Norge.
Flere kjente norske kunstnere som Pushwagner, Bjarne Melgaard, Gunilla Holm Platou, Rino Larsen m.flere benytter denne metode. Den er svært utbredt i utlandet. Det har kommet for å bli. Noe kunstnerne er godt fornøyd med.

Det er en metode hvor kvaliteten på trykket holder seg friskt og konstant i århundre, overlegent de fleste tradisjonelle metoder hvor fargene blekner over tid. Mange kunst-trykkerier investerer og innfører denne metode, da flere og flere kunstnere foretrekker denne. Men man bør skille på de digitale verk; Verk som er original digital grafikk, d.v.s  at det ikke er kopier av originalet (avfotografert), og reproduksjoner/avfotograferinger av originalet.

mellomledd

Vil du se mer av min kunst.
Og få info om størrelser og priser.

Velkommen inn til min andre webside hvor grafikken ligger under kategoriserte gallerier:
www.art-of-heart.com

 

link-shop
Instgram
Liz Ravn on Instagram
Nyhetsbrev